Assmen i to jakie wielkie plecy ( doslownie ) hehehe <lol>
Musisz zobaczyc kiedys Januszka
Pozdro
Sro 08 Mar 2006 22:00
szymon
ja jakos nie mam problemów z takimi frajerami od zaczepek (poprostu unikam takich miejsc gdzie moge dostac w pie.. ) acz kolwiek zdarzały się jakieś zaczepki na reymonta na przytorzu ale wybrnołem z tego cały
Pon 08 Maj 2006 15:46
margas
hm... reymonta [[[[[[[[[[[;
Czw 11 Maj 2006 5:14
Gość
Ja ostatnio oberwalem po glowie od dwoch takich ( nawet nie wiem czy czasami trzech ich nie bylo ), ktorzy straszyli mnie ekipa z reymonta ( chodz sam jestem z tej ul - wybrechtalem chlopakow ) Troche oberwalem, ale po 5 minutach sytuacja sie zmienila. Memory five... ekipa przyjechala... i sytuacja byla juz calkiem inna
Jeszcze chlopok ktory wisi mi hajs zaczal mnie przepraszac w momencie jak zaczelem dzwonic ... ELO HAHAHA
Pozdro
Pią 19 Maj 2006 9:30
iKsiO
Anonymous napisał:
Ja ostatnio oberwalem po glowie od dwoch takich ( nawet nie wiem czy czasami trzech ich nie bylo ), ktorzy straszyli mnie ekipa z reymonta ( chodz sam jestem z tej ul - wybrechtalem chlopakow ) Troche oberwalem, ale po 5 minutach sytuacja sie zmienila. Memory five... ekipa przyjechala... i sytuacja byla juz calkiem inna
Jeszcze chlopok ktory wisi mi hajs zaczal mnie przepraszac w momencie jak zaczelem dzwonic ... ELO HAHAHA
Pozdro
To bylo moje
Pią 19 Maj 2006 9:31
margas
fajnego mam kolege no nie ; ]
Sob 20 Maj 2006 17:48
blz
we wlasnym domu go pobili? a to lobuzy!
Nie 04 Cze 2006 16:44
P!otr3k
Ja tam nie mam problemów nigdzie, szczególnie na Binkowie niedawno tylko jak za 7-kami piłem browarka z kolegami podbili jacyś dwaj mali ludzi coś powiedzieli i poszli.