kamikadze eh idz mi z tym dobre ale po 3 seriach zabojcze
W koncu nazwa zobowiązuje
Pią 26 Sty 2007 20:30
Carrie
W ostatni weekend u znajomych miałam okazję spróbować Apricot Fizz - bardzo mi zasmakował, więc wyciągnęłam od nich przepis, z którego korzystali.
Wto 13 Lip 2010 15:06
Ela78
My na przeróşne trunki chodzimy do BubblesBar, tam majÄ alkohole z caĹego Ĺwiata.Teraz jest mega oferta Happy Hours i za jedyne 29 zĹ na osobÄ moĹźna napiÄ siÄ tyle bÄ belkĂłw ile siÄ chcÄ, ale nie sÄ dzÄ by ktoĹ potem byĹ w stanie sam wyjĹÄ Ja dwa razy byĹam ze znajomymi, i nie dotrwaĹam tyle co oni. Ale fajnie za to byĹo i wesoĹo.
Pon 15 Paź 2018 10:03
jjusti18
JeĹźeli raz po raz lubicie siÄ napiÄ dobrego drinka, a przy tym lubicie zjeĹÄ coĹ naprawdÄ dobrego to warto udaÄ siÄ do restauracji WuWu https://wuwu.bar/ w Warszawie. Tam polskie smaki sÄ ĹÄ czone z tradycyjnÄ wĂłdkÄ , a wszystko dopeĹnia jeszcze fantastyczny klimaty jaki oddaje to miejsce. Ja niedĹugo chce siÄ tam wybraÄ z moim chĹopakiem. MyĹlÄ, Ĺźe bardzo nam siÄ tam spodoba.