Jaki prezent dla mamy ,zaznaczę że bluzki ,apaszki nie wchodzą już w grę co możecie zaproponować?
Sob 31 Maj 2014 10:32
Karuzelka335
Tak te bluzeczki to już naszym mamą się przejadły .A może zainwestuj w kawę dobrej jakości ,zobacz tutaj http://www.coffeedesk.pl/product/265/Arcaffe-Roma ta kawa jest wyjątkowa w smaku na pewno mam to doceni i będzie lepiej zadowolona niż z kolejnego tego samego prezentu .
Sob 31 Maj 2014 12:01
Sanczeska
A moze jakaś torebka? To też przecież jest fajny pomysł. Mi ostatnio bardzo spodobał się torebka w pewnym sklepie internetowym, normalnie zakochałam sie ale później okazało sie ze nie mogę zapłacić za nią przez bezpiecznyprzelew.pl i zrezygnowałam. Jakoś wole postawić na szybsze przelewy i bezpieczeństwo moich pieniędzy. Poszukam podobnej w innym miejscu.
Wto 17 Cze 2014 18:33
sysia
prezent dla mamy
może jakieś winko? moja mama zawsze się cieszy jak dostanie albo jakiś likier. w polomarkecie mają fajne ceny jak o dział alkoholowy chodzi, różowe las camelias mogę polecić
Pią 11 Lip 2014 11:02
magda86
Może jakąś książkę., bon na fajny zabieg spa lub wizytę u fryzjera
Pią 17 Paź 2014 21:07
jjusti18
A ja siÄ zaczÄĹam z siostrÄ rozglÄ daÄ za prezentami dla naszych dzieci i wiecie co? WpadĹyĹmy na stronÄ www.listymikolaja.pl. MoĹźna tam zamĂłwiÄ z poĹrĂłd kilku opcji spersonalizowany filmik lub list od Ĺw. MikoĹaja. Co wy na to? WedĹug mnie to Ĺwietna opcja, Ĺźeby niesamowicie zaskoczyÄ dzieciaczki i wywoĹaÄ u nich radoĹÄ. Warto nad tym pomyĹleÄ.
Sro 21 Lis 2018 14:23
czarna
Faktycznie, z tymi prezentami to naprawde roznie bywa. Ja zazwyczaj tez nie mam zadnych pomyslow na prezenty dla bliskim. Chociaz ostatnio widzialam w sieci kalendarz z wĹasnymi zdjÄciami i bardzo spodobal mi sie ten pomysl. Czy ktos z was podarowal taki prezent swoim bliskim?
Obecny czas to Pon 18 Lut 2019 18:16 | Wszystkie czasy w strefie GMT + 3 Godziny
Strona 1 z 1